Similar cu ZENITH

Zenith slabire

zenith slabire diete de slabit 1 kg pe zi

Silhouette Help este un supliment alimentar sub forma de ceai din plante medicinale, cu adaos de inozitol. Ceaiul poate fi folosit de persoane de ambele sexe, care doresc sa slabeasca eficient si sigur, fara sa apeleze la cure de slabire epuizante si bruste!

Silhouette Help, 450 g, Zenyth

Silhouette Help este in acelasi timp protector hepatic, revigorant si detoxifiant. Silhouette Help este recomandat pentru: - cure de slabire neepuizante, cu reglarea si zenith slabire greutatii corporale in timp; - arderea grasimilor - reducerea colesterolului si un mai bun control al glicemiei; - detoxifierea si protectia ficatului; - stari de astenie fizica si intelectuala, ca revigorant, anemie; - stimularea circulatiei periferice; - imbunatatirea digestiei si calmarea durerilor abdominale.

Compozitie: Silhouette Help este o combinatie de plante " seminte de schinduf, ceai verde, papadie, fructe de catina, radacina de lemn-dulce, gymnema, coriandru, frunze de afin " si inozitol. Mod de administrare 3 lingurite dozatoare rase pe zi 15 gsub forma de zenith slabire administrat in reprize, pe parcursul intregii zile, de preferinta inaintea meselor principale.

Persoanele cu zenith slabire de greutate de peste 20 kg isi pot pregati ceaiul din 4 zenith slabire rase pe zi 20 g.

Doza maxima recomandata: 4 lingurite pe zi 20 g.

  • Discounts and Deals February 3,
  • Dieta keto en que consiste
  • ZENITH (44 produse) - nordvesttermalpark.ro
  • Silhouette Help, g, Zenyth : Farmacia Tei online
  • La dieta keto pdf
  • ZENITH SILHOUETTE
  • Dieta oanei radu gratis

In interiorul flaconului se afla o lingurita dozatoare de 5 g. SilhouetteHelp se administreaza sub forma de ceai, in cure de slabire de luni.

zenith slabire dieta keto retete

In 1, litri de apa clocotita se pun trei lingurite de dozatoare de ceai Silhouette Help, dupa care ceaiul se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea neindulcit pe parcursul zilei.

Ceaiul SilhouetteHelp reduce pofta de mancare si, in mod special, pofta zenith slabire dulciuri! Daca nu doriti sa preparati tot ceaiul odata, va puteti pregati cate o cana de ceai de ori pe zi, din cate o lingurita dozatoare la ml de apa.

zenith slabire pizza de dieta

Plantele utilizare ca ingrediente dau un gust usor dulceag si deosebit de placut ceaiului, nefiind necesar adaosul de zahar sau alti indulcitori pentru a putea fi consumat. Pentru rezultate optime este recomandata o cura de luni. Vei slabi sanatos, eficient si sigur kilograme pe luna, fara sa simti o stare de epuizare. Ambalare Flacon cu g pulbere din plante si ajunge pentru o cura de 30 de zile, la o doza zilnica de trei lingurite rase 15 g.

🍀 6 secrete de slabit rapid si sanatos, care chiar functioneaza - Eu stiu TV