Slăbește cu turmeric - 3 rețete delicioase și sănătoase

Turmericul slabeste

Tartalom

  Turmericul indian, un condiment bun la slăbit!

  turmericul slabeste

  Unul din ingredientele secrete din cura de slăbire este turmericul curcuma Turmericul indian, un condiment bun la slăbit! Atunci când avem câteva kilograme în plus, de care vrem să scăpăm într-o manieră sigură şi sănătoasă, prima alegere sunt produsele de slăbit naturale.

  Unul dintre aceste produse este turmericul, un condiment indian, popular nu numai pentru că aromatizează mâncarea, ci şi pentru proprietăţile sale care ne ajută să slăbim. Turmericul este un condiment extrem de utilizat în bucătăria indiana, pe care multe dintre pasionatele de gătit îl cunosc cu siguranţă.

  turmericul slabeste

  Dacă nu ai auzit, însă, de acesta, atunci trebuie să ştii că turmericul, căruia i se mai spune şi şofran indian, este o pudră a cărei culoare variază de la portocaliu la galben, cu un gust foarte puternic aromat, care se obţine prin măcinarea tulpinii plantei Curcuma longa. Studiile întăresc eficacitatea acestor produse naturale de slăbit În gastronomie, turmericul este folosit pentru a da gust mâncărurilor pe bază de carne, fructe de mare, cartofi, ouă, linte, orez turmericul slabeste legume.

  turmericul slabeste

  Cu toate astea, turmericul a depăşit graniţa culinară turmericul slabeste a ajuns în ultimul timp să fie în atenţia oamenilor de ştiinţă pentru că ajută la slăbit! Un studiu întreprins de centrul de cercetare în domeniul nutriţiei Jean Turmericul slabeste Human Nutrition Research Center on Aging al Universităţii Tufts din Boston a relevat că pigmentul natural care dă turmericului culoarea galbenă, curcuma, poate duce la pierderea kilogramelor, deoarece inhibă dezvoltarea turmericul slabeste adipos.

  Acest studiu a fost făcut pe 18 cobai, care au avut o dietă specială, în care s-a adăugat o cantitate mare de grăsimi şi de curcuma.

  • Slăbește cu turmeric - 3 rețete delicioase și sănătoase - Doza de Sănătate
  • Lamaie fiarta pentru slabit
  • Acest condiment este din ce in ce mai cunoscut si mai folosit si in zona europeana, deci merita sa descoperi beneficiile pe care le aduce sanatatii tale si motivele pentru care trebuie sa incepi sa il folosesti si tu!

  După o turmericul slabeste de 12 săptămâni, cercetătorii au ajuns la o concluzie uimitoare: deşi şoarecii turmericul slabeste primit turmericul slabeste mâncare bogată în grăsimi, curcuma a avut un rol important în reducerea ţesutului adipos şi a vaselor de sânge care îl alimentau, pierzând în greutate. Aşadar, descoperirile recente sună promiţător şi de aceea ar trebui să introducem turmericul în meniul nostru!

  turmericul slabeste

  Cum folosim turmericul? Deoarece o serie de alte cercetări au arătat că curcuma are un efect benefic asupra ficatului, stimulând curgerea bilei, responsabilă de descompunerea grăsimilor, dar şi faptul că aceeaşi curcuma reduce şi rezistenţa insulinei şi leptinei proteină care are rol în reglarea greutăţii corporaleambele responsabile de depozitele de grăsime, acest condiment ar trebui mai mult valorificat.

  turmericul slabeste

  Nu este de negljat nici faptul că turmericul este un condiment foarte antioxidant şi cu proprietăţi antivirale, antiinflamatorii şi anticancerigene, care conţine, totodată, proteine, fibre, vitamina E, C, K, niacina, fier, calciu, potasiu şi magneziu. Turmericul poate fi introdus în alimentaţia ta zilnică tocmai din acest motiv, pentru că este un condiment sănătos, nu doar ca să slăbeşti. Adaugă-l la diferite sosuri, presară-l peste carne, peşte sau legume sau pune-l în smoothie-uri şi ceaiuri!

  turmericul slabeste