Distribuie articolul

Slaboficat prospect. Slaboficat Slim - Pareri, Forum, Comentarii ()

Tartalom

  slaboficat prospect ceai de slabit rapid

  Neglijarea sanatatii ficatului poate creste riscul de obezitate, boli cardiovasculare, oboseala cronica, dureri de cap, probleme digestive, alergii si multe alte afectiuni. Slaboficat este un supliment alimentar cu o compozitie complexa ce actioneaza ca un protector hepatic, dar care ajutasi la mentinerea unei greutati corporale optime: Medicina Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei.

  Silimarina protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine slaboficat prospect incarcarea metabolica a ficatului dupa consumul de alimente grele. Extractul de rizom de Curcuma longa protejeaza si detoxifica celulele hepatice, avand efect benefic in mentinerea sanatatii ficatului si contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

  slaboficat prospect dieta de slabit 3 zile legume

  Extractul de boabe de Piper-negru, prin continutul de piperina, intensifica metabolismul lipidic si slaboficat prospect la indepartarea toxinelor prin slaboficat prospect excesului de apa din organism. Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor. Produsul este recomandat pentru sustinerea functiei hepatice, inclusiv in perioadele de convalescenta, in care activitatea celulelor hepatice este perturbata.

  slaboficat prospect unde gasesc regenon