Wiki Vedete care au Slabit cu Dieta DUKAN - Nicole Kidman si Penelope Cruz

Slabit wiki.

Tartalom

  Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă.

  metode slabit burta barbati

  Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține. Slăbirea sau scăderea în greutate din punct de vedere medical reprezintă o reducere a masei corporale a unei persoane sau animal cauzată de pierderea de lichide, grăsimi sau țesut muscular. Slăbirea poate fi generalizată atunci când afectează întregul corp sau local în cazul unor atrofii cauzate de imobilizare.

  postul cu apa slabire

  Etiologie[ modificare modificare sursă ] Slăbirea poate fi: neintenționată în cazurile bolilor cronice precum: tuberculoza, cancer mai ales în cele de plămân, faringian, esofagian și cele localizate la nivelul sistemului digestiv, boli endocrine precum slabit wiki.

  De asemenea în afecțiunile acute precum toxinfecțiile alimentare, diarei, vărsături frecvente. Stresul sau suprasolicitarea fizică pot fi un factori importanți în pierderea greutății corporale.

  pastile de slabit plafar

  În afara cazurilor medicale importante sunt și problemele sociale prin care o persoană, un grup de persoane sau o comunitate ajunge să slăbească prin lipsa hranei respectiv înfometare.

  De-a lungul timpului au existat perioade în slabit wiki s-a înregistrat foamete în anumite zone ale globului datorate în special războaielor dar și dezastrelor naturale. Slăbirea în scop terapeutic se slabit wiki mai ales persoanelor cu obezitate pentru a le reduce riscul acestora de apariții ale unor boli precum hipertensiune arterială, cartiopatiile, boli ale vaselor de sânge.

  retete keto diet

  Dietele necorespunzătoare pot afecta grav sănătatea celor ce le urmează putând provoca: anemii, avitaminoza, atrofii musculare, dezechilibre electrolitice și hidrice, boli digestive.