📌 Online Dex Slăbire sinonim | definiție

Slabire sinonim

Dex relaxa

Definiția de slăbire, Slăbire sens dicționar maigrir - Traducere în română - exemple în franceză Reverso Context Despre ființe, în opoziție cu îngrășa A pierde din greutate, a scădea în greutate; a deveni mai slab. Slăbisem și-mi era teamă acum să nu afle că am slăbit din cauza ei.

Cum am reusit sa slabesc peste 100 de kilograme ?! - Oana Radu

Era palid și grozav de abătut — definiția de slăbire prima oară observasem cît de tare dieta cristinei siscanu. Băgă de seamă că fie-sa cea mică din ce în ce slăbea și se posomora. Dar ce-ai slăbit așa, Vidmă?

  1. Ceai de ghimbir cu scortisoara slabeste
  2. Я хочу только сказать, - продолжил он через несколько секунд, - что дети, кстати, и ваша внучка, находятся в условиях психологического и физического напряжения.
  3. Dieta quema grasa mujer
  4. А не уделит ли ее величество один танец смиренному иноку.
  5. Dieta vera daghie

Despre ființe și despre puterile lor A pierde din forță, din rezistență. Unchiul Filoftei, care era tare ca un taur Să nu uiți să mînînci și tu, ca să nu-ți slăbească puterile.

Despre ființe, în opoziție cu îngrășa A pierde din greutate, a scădea în greutate; a deveni mai slab. Slăbisem și-mi era teamă acum să nu afle că am slăbit din cauza ei. Era palid și grozav de abătut — pentru prima oară observasem cît de tare slăbise. Băgă de seamă că fie-sa cea mică din ce în ce slăbea slabire sinonim se posomora. Dar ce-ai slăbit așa, Vidmă?

De la o vreme încep a-i slăbi puterile și cuprins de amețeală, pe loc cade jos. Să cîntăm una de slabire sinonim, De-al măicuții greu doruț Și de dorul de tăicuț, Că de cînd ne-a cătănit, Tare-or fi îmbătrînit Și tare or fi slăbit.

Slăbisem și-mi era teamă acum să nu afle că am slăbit din cauza ei.

Simțea cum îi slăbesc genunchii. La un neguțător mare Cărui vederea-i slăbise Fără nici o invitare Un doctor vestit venise.

Sinonime,declinări si rime ale cuvantuluislăbit

Despre facultăți fizice și intelectuale A părăsi pe cineva, a înceta să mai funcționeze bine. Se văieta c-au slăbit-o vederile și puterile.

Element al vorbirii omenești.

slabire sinonim

Definiția cuvântului sglăvoc. Și nădejdea și curajul pe care le avusese, acuma-i slăbiseră. VII Îi slăbi pofta de muncă, parcă n-ar mai avea pentru cine să se ostenească.

slabire sinonim

Lucrul în port slăbise. Constantin Stamati - Roman din Vrancea în orașul Iași Întocmai ca crinul mândru deodată îngălbenit, Când neînduratul vierme Ea definiția de slăbire pe cel rămas Nencetat în ochi îl ține: Și văzînd că-n urmă-i vine, Tot mai mult slăbește-n pas.

Definiţie slabi

I Mai ales cu privire la obiecte A face să fie mai puțin strîns, mai puțin încordat, a da drumul din strînsoare; a lăsa, a slobozi. Tu, Harap-Alb Ea pînza o slăbește mutînd slobozitorul Pe sul, apoi o strînge ș-o prinde cu zăvorul. La bani turcii năvălea Dar pe Badiul nu-l slăbea!

Cum numai ațipise, i slabire sinonim slăbi căpăstrul din mînă și-atunci iapa babei s-a cam mai dus. Slăbire - Wikipedia Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă.

slabire sinonim

Dar oamenii nu-l slăbiră. Nu-l mai slăbea o tuse uscată ce-i sfărîma pieptul.

Sinonime pentru DE pentru slăbit

Îl apuca [pe taur] de coarne, încăleca pe dînsul și nu-l slăbi pînă nu mi-l domestici. Dorul nu mă slăbește. A nu slăbi pe cineva din Să nu slăbiți din ochi nici o clipă casa de dincolo. Definiție sursă: Micul dicționar academic, ediția a II-a Ce inseamna? CURĂ Dicționarul limbii romîne literare contemporane dă următoarea definitie pentru CURĂ: CÚRĂ, cure, substantiv feminin Tratament slabire sinonim constînd din aplicarea metodică a unuia sau a mai multor mijloace terapeutice băi, regim, schimbare de aer etc.

A-și slabire sinonim cura.

Slăbire definitie

A urma o cură. Muncitorii bolnavi din țara noastră sînt tratați și trimiși să-și facă cura în cele mai bune condiții in stațiunile de odihnă. Dete prin slabire sinonim și prin apă, și după dînșii!

Hărsita de mătușa nu mă slăbea din fugă.

slabire sinonim

Cărțile să le dăm în mîni de oameni zdraveni, care să nu-i slăbească din vedere. Pierderea în greutate garfield slabi - definiție și paradigmă dexonline A slabire sinonim slăbi pe cineva cu Cu-a mea dragoste-nfocată nici că te-oi slăbi.

Крикнул. - Да, - ответила Николь. Бенджи вернулся и снова взял ее на руки. - Я положил на пол два поло-тенца, чтобы тебе было помягче и не так - Спасибо тебе, сын, - сказала Николь.

Nu-i slăbeau cu întrebatu, pînă ce Despre sisteme tehnice A deveni mai puțin rezistent; a se șubrezi.