Tratamente Slabire Iasi - aBeauty Clinique

Slabire iasi. Frumusete naturala cu Lipomasaj

Tartalom

  aparat profesional pentru slabit cu tehnologie 3 in 1 ems ceai care te ajuta sa slabesti

  EXIMIA reprezintă ultima inovaţie în domeniul înfrumuseţării corporale, o tehnologie care înlocuieşte cu succes operaţiile de liposucţie şi te sprijină în remodelarea corpului fără bisturiu şi slabire iasi adverse. Totodată, ajută la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenţiei de lichide, a pielii deshidratate şi uscate, prevenind îmbătrânirea prematură a organismului.

  dieta cristinei siscanu dieta 9 zile

  Rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă: cm slabire iasi de stratul adipos. Totul a slabire iasi cu prototipul Endomassage, un sistem în trei etape care permitea eliminarea stratului adipos încă de la prima şedinţă, în dauna vechilor tehnologii atunci existente pe piaţă. Rapid, mecanismul a început să capete atenţie şi popularitate, datorită eficienţei sale asupra problemelor de aspect fizic, precum celulita sau ţesutul adipos.

  ceai alevia de slabit fibrobar pareri

  De la primul Endomassage, dinzece ani de cercetare şi şi dezvoltare au dus la apariţia Endolift, un sistem de masaj în patru etape, care a fost dealtfel redenumit EXIMIA. Aceşti zece ani de experimente şi cercetări continue au însemnat proiectarea unei tehnologii care să devină un punct de reper în domeniul său, bazată pe recunoaştere internaţională şi un feedback pozitiv, cu rezultate vizibile.