Cură intensivă pentru slăbit

Silutin pastile

Citeste prospectul medicamentului Siluton 10 mg si 15 mg, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Sibutramina este indicata ca terapie adjuvanta in cadrul programului de control al greutatii 2.

Excipient: lactoza monohidrat mg.

Cură intensivă pentru slăbit

Fiecare capsula silutin pastile clorhidrat de sibutramina monohidrat 15 mg. Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. Capsulele contin o pulbere granulara alba sau aproape alba. Siluton 15 mg Capsule cu capac albastru si corp alb, imprimate cu ,S 15" pe capac si corp.

Tratamentul cu sibutramina trebuie prescris numai ca parte a programului terapeutic integrat pentru scadere in greutate pe termen lung, sub supravegherea unui medic cu experienta in tratamentul obezitatii. Silutin pastile abordare corecta a controlului obezitatii trebuie sa includa modificarea dietei si a comportamentului alimentar, precum si o crestere a activitatii fizice.

Aceasta abordare integrate este esentiala pentru modificarea durabila a obiceiurilor nutritionale si a comportamentului, care la randul ei este fundamentala pentru mentinerea pe termen lung a reducerii greutatii corporale, dupa intreruperea tratamentului cu sibutramina. Pacientii trebuie sa-si modifice stilul de viata pe perioada tratamentului cu sibutramina, astfel incat sa-si poata mentine greutatea dupa intreruperea tratamentului medicamentos.

Pacientii trebuie informati asupra faptului ca daca nu fac acest lucru, pot sa recastige in greutate. Chiar si dupa intreruperea tratamentului cu sibutramina trebuie incurajata monitorizarea pacientului de catre silutin pastile. Capsula trebuie inghitite intreaga si poate fi administrata cu sau fara alimente. In cazul pacientilor care nu raspund in mod corespunzator la administrarea Siluton 10 mg capsule acest lucru fiind definit ca o pierdere in greutate mai mica de silutin pastile kg, dupa patru saptamani de tratamentdoza poate fi crescuta la o capsula Siluton 15 mg, administrata o data pe zi, cu conditia ca Siluton 10 mg sa fi fost bine tolerat.

Tratamentul trebuie intrerupt la pacientii care nu au raspuns corespunzator la Siluton 15 mg acest lucru fiind definit ca o pierdere in greutate mai mica de 2 kg, dupa patru saptamani de tratament.

Siluton 10 mg si 15 mg, capsule

Pacientii care nu au raspuns la tratament prezinta un risc crescut de reactii adverse vezi pct. Silutin pastile nu trebuie continuat la pacientii care recastiga 3 kg sau mai mult, silutin pastile ce in prealabil, au reusit sa piarda in greutate. In cazul pacientilor cu stari morbide asociate se recomanda ca tratamentul cu sibutramina sa fie continuat numai daca se poate demonstra ca pierderea in greutate indusa de tratament este asociata cu alte beneficii clinice, cum sunt imbunatatirea profilului lipidic in cazul pacientilor cu dislipidemie sau a controlului glicemiei in cazul pacientilor cu diabet zaharat tip 2.

Sibutramina trebuie administrata doar silutin pastile parcursul unei perioade de cel mult un an. Datele privind utilizarea pentru o perioada de timp mai mare de un an sunt limitate. In cadrul studiilor efectuate la animale, sibutramina a demonstrat o potentiala activitate antidepresiva si, de aceea, nu poate fi exclus ca sibutramina poate sa induca episoade de manie la pacientii cu tulburare afectiva bipolara.

In primele trei luni de tratament, acesti parametri trebuie verificati la intervale de 2 silutin pastile intre lunile 4 si 6 de tratament, acesti parametri trebuie verificati lunar si apoi periodic, la intervale de maxim trei luni. La pacientii diagnosticati cu sindrom de apnee in somn trebuie acordata o atentie speciala monitorizarii tensiunii arteriale.

Pacientul trebuie sfatuit sa se adreseze imediat medicului, in cazul in care apar aceste simptome. Desi nu au fost raportate reactii adverse, sibutramina trebuie administrata cu precautie la acesti pacienti.

Silutin 60cps Canadian

Cu toate acestea, datele clinice nu au evidentiat abuzul silutin pastile medicamente in cazul sibutraminei. Cu toate acestea, datele clinice nu au evidentiat o incidenta crescuta in cazul sibutraminei. Nu sunt disponibile date cu privire la utilizarea sibutraminei in tratamentul pacientilor cu tulburari nutritionale compulsive. De aceea, sibutramina trebuie administrata cu precautie la pacientii predispusi la evenimente hemoragice si la silutin pastile la care se administreaza concomitent medicamente cunoscute ca afecteaza hemostaza sau functia trombocitara.

De aceea, este necesara precautie speciala la pacientii cu antecedente de depresie. Daca apar semne sau simptome ale depresiei in timpul tratamentului cu sibutramina, trebuie avute in vedere intreruperea administrarii sibutraminei si initierea unui tratament adecvat.

silutin pastile

Siluton contine lactoza. Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit de lactaza Lapp sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze acest medicament. Siluton contine Galben amurg Ecare poate determina reactii alergice.

 • De ce nu slabim cand facem sport
 • Pastile garcinia cambogia
 • Dieta de slabire rapida
 • Siluton 10 mg si 15 mg, capsule
 • Поглядите туда (Арчи протянул щупальце), на ту группу полосатых крабов.
 • Остальные, в том числе дети, живут практически в изоляции.

In cazul administrarii concomitente de sibutramina si medicamente care afecteaza activitatea izoenzimei CYP3A4 trebuie luate masuri de precautie vezi pct. Inhibitorii CYP3A4 includ ketoconazol, itraconazol, eritromicina, claritromicina, troleandomicina si ciclosporina. Frecventa cardiaca medie a crescut cu pana la 2,5 batai pe minut mai mult decat administrarea sibutraminei in monoterapie.

Rifampicina, retete de legume pentru slabit, carbamazepina, fenobarbitalul si silutin pastile sunt inductori ai enzimei CYP3A4 si pot accelera metabolizarea sibutraminei. Administrarea simultana a mai multor medicamente, fiecare determinand cresterea concentratiilor serotoninei la nivelul creierului, poate accentua interactiunile medicamentelor. Acest fenomen este denumit sindrom serotoninergic si poate sa apara rar, in legatura cu utilizarea simultana a inhibitorului selectiv al recaptarii serotoninei ISRS impreuna cu anumite medicamente antimigrenoase cum sunt sumatriptan, dihidroergotamina sau cu anumite opioide cum sunt pentazocina, petidina, fentanil, dextrometorfan sau in cazul administrarii simultane a doua ISRS.

Deoarece sibutramina inhiba recaptarea serotoninei printre alte efectenu trebuie administrata concomitent cu alte medicamente care determina cresterea silutin pastile serotoninei la nivelul creierului.

silutin pastile

Administrarea concomitenta a sibutraminei cu alte medicamente care pot creste tensiunea arteriala sau frecventa cardiaca de exemplu simpatomimetice nu a fost evaluata sistematic. Medicamentele silutin pastile acest tip includ anumite medicamente pentru tuse, raceala si alergii de exemplu efedrina, pseudoefedrina si anumite decongestionante de exemplu xilometazolina.

Trebuie luate masuri de precautie in momentul prescrierii sibutraminei la pacientii carora li se administreaza aceste medicamente.

 • Mancare gatita keto
 • Diete de slabit rapid 1 kg pe zi
 • Batoane proteice pt slabit
 • Silutin – Silutin
 • Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.
 • Plantele din compozitie sunt benefice pentru mentinerea sanatatii organismului.

Sibutramina nu afecteaza eficacitatea contraceptivelor orale. In silutin pastile administrarii sibutraminei in doza unica concomitent cu alcoolul etilic, nu a existat o afectare suplimentara a performantelor cognitive si psihomotorii. Cu toate acestea, ca regula generala, consumul de alcool etilic silutin pastile este compatibil cu regimurile alimentare recomandate.

Nu sunt disponibile date cu privire la administrarea concomitenta a sibutraminei cu orlistat.

Intre intreruperea tratamentului cu sibutramina si initierea tratamentului cu silutin pastile ai monoaminooxidazei trebuie pastrat un interval liber de timp de doua saptamani. In general, administrarea medicamentelor pentru scaderea in greutate este considerata inadecvata in timpul sarcinii, astfel incat femeile aflate in perioada fertila trebuie sa utilizeze o metoda contraceptiva eficace in timpul tratamentului cu sibutramina si sa informeze medicul daca raman sau intentioneaza sa ramana gravide in timpul terapiei.

Nu au fost efectuate studii controlate cu sibutramina la gravide. Studiile efectuate la femelele gestante de iepure au demonstrat efecte asupra functiei de reproducere, la doze toxice materne vezi pct. Nu se cunoaste relevanta acestor observatii la om.

Utilizarea in timpul alaptarii: la om, nu se cunoaste daca silutin pastile se excreta in laptele matern si de aceea, este contraindicata administrarea in timpul alaptarii.

De aceea, pacientii trebuie avertizati ca in timpul tratamentului cu sibutramina le poate fi afectata capacitatea de a conduce vehicule, de a folosi utilaje sau de a lucra intr-un mediu periculos. Severitatea si frecventa lor au diminuat in timp.

silutin pastile

In general, aceste reactii adverse nu au fost grave, nu au necesitat intreruperea tratamentului si au fost reversibile. Etichete: silutonsibutraminamedicamenteprospect Daca v-a placut articolul, share pe:.

CUM AM SLABIT 35 DE KG - Povestea mea