Cele mai bune 5 shake-uri naturale care te ajută să slăbești

Milkshake slabit, Cele mai bune retete de Smoothie pentru slabit si plus de energie

Cele mai bune 5 shake-uri naturale care te ajută să slăbești Cele mai bune 5 shake-uri naturale care te ajută să slăbești De Ioana Maroşan Zilele călduroase te îndeamnă să consumi lichide răcoroase, iar dacă ești la dietă și preferi un shake la micul dejun, trebuie să încerci aceste combinații!

Slabeste fara efort!

Există câteva reguli ca să obții un shake sau un smoothie nutritivcare poate să înlocuiască micul dejun, să-ți țină de foame și să te ajute la slăbit. Înainte de a arunca în blender orice fruct ai la îndemână, trebuie să cunoști câteva lucruri despre cele mai bune combinații pe care le poți face.

milkshake slabit

Doar în acest fel te asiguri că shake-ul pe care-l consumi îți furnizează toți nutrienții de care ai nevoie, dar în același timp nu aduce un aport exagerat de calorii. Și nu ne referim la shake-urile pudră care se găsesc pe piață, ci la a combina alimente integrale pentru a obține milkshake slabit milkshake slabit consistent.

Când încerci să slăbești, proteinele constituie principalul nutrient de care ai nevoie.

milkshake slabit

Un alt ingrediente esențial care nu trebuie să lipsească dintr-un shake care te ajută la slăbit sunt fibrele. Acestea mențin senzația de sațietate, împiedică poftele alimentare și mențin sistemul digestiv sănătos. Fructele și legumele constituie cele mai bune surse de fibre, explică specialistul.

Cu kcal per porţie, reprezintă o masă sănătoasă într-un pahar.

Zahărul sau alți îndulcitori nu au ce să caute într-un shake proteic, deoarece fructele conferă dulceață. Iar dacă vei combina milkshake slabit ingredientele, atunci nici nu vei avea nevoie de zahăr pentru că shake-ul va fi deja gustos. Dacă totuși milkshake slabit nevoia să-l îndulcești, specialistul recomandă să folosești doar extractul de stevia rebaudiana care nu are deloc calorii și nu influențează nivelul zahărul din sânge.

milkshake slabit

Shake cu mentă și avocado Această combinație este recomandată de un instructor celebru de fitness care susține că menta este răcoritoare și milkshake slabit dmeonstrat că reduce pofta de dulce, în vreme ce avocado furnizează grăsimi sănătoase care țin de milkshake slabit. Acest shake va furniza: de calorii, 16 grame de carbohidrați, 27 grame de proteine și 8 grame de grăsimi.

Detox sau terciul care slăbește 4-5kg in 7 zile pe săptămînă.Dacă faci pas cu pas (Dieta1) 100%Bio