Înainte să utilizaţi Ketotifen

Ketotifen pastile

Ce este Ketotifen şi pentru ce se utilizează

Ketotifen 1mg x 20 compr LBM Prospect Ketotifen 1mg x 20 compr LBM Mergeti la produs Compozitie Un comprimat contine ketotifen 1 mg sub forma de hidrogenofumarat de ketotifen 1,38 mg si excipienti: lactoza monohidrat mesh, celuloza microcristalina pHamidon de porumb, talc, stearat de magneziu, lactoza monohidrat super tab spray dried.

Grupa farmacoterapeutica: alte antihistaminice sistemice Indicatii terapeutice Tratamentul profilactic al astmului bronsic alergic sau cu componenta alergica, al juice it slabire alergice, simptomelor de dispnee respiratorie asociate febrei de fan.

Tratamentul rinitelor alergice si ketotifen pastile alergice cutanate.

Ce este Ketotifen şi pentru ce se utilizează Compoziţie: 1 comprimat conţine ketotifen 1 mg şi excipienţi: lactoza monohidrat, amidon de porumb, povidona K 30, stearat de magneziu, talc. Grupa farmacoterapeutică: antihistaminice de uz sistemic, alte antihistaminice sistemice Indicaţii terapeutice Profilaxia pe termen lung a tuturor formelor astmului bronsic mai putin astmul intrisec si astmul de efortbronsitelor alergice, simptomelor de ketotifen pastile respiratorie asociate febrei de fan. Tratamentul rinitelor alergice si reactiilor alergice cutanate. Contraindicaţii Hipersensibilitate la ketotifen sau la oricare dintre excipienţii produsului. Copii sub 5 ani.

Contraindicatii Hipersensibilitate la ketotifen sau la oricare dintre excipientii medicamentului. Copii sub 6 ani datorita formei farmaceutice inadecvate.

ketotifen pastile

Precautii Ketotifenul nu se utilizeaza in tratamentul simptomatic al crizelor de astm bronsic sau in starea de rau astmatic. La inceperea unui tratament cu ketotifen, tratamentul antiastmatic deja instituit, in special corticoterapia sistemica si cea cu ACTH, nu se intrerupe niciodata brusc la introducerea ketotifenului este necesar un timp pentru aparitia efectului acestuia si poate exista riscul aparitiei unei ketotifen pastile corticosuprarenale, mai ales la pacienti corticodependenti.

Ketotifen 1mg x 20 compr LBM

Intreruperea tratamentului cu ketotifen trebuie facuta progresiv pe parcursul a saptamani. Interactiuni Alcoolul etilic ketotifen pastile ketotifenul administrate concomitent isi potenteaza efectele sedative; se recomanda evitarea consumului de bauturi alcoolice si a medicamentelor ketotifen pastile contin alcool etilic in timpul tratamentului. Atropina si alte medicamente cu proprietati parasimpatolitice antidepresive triciclice, antiparkinsoniene anticolinergice centrale, disopiramida si neuroleptice fenotiazinice : risc de aditie a reactiilor adverse de tip atropinic.

Grupa farmaceutica: Antihistaminice pentru uz sistemic Tip: Comprimate Tratamentul profilactic al astmului bronsic alergic sau a componentei alergice, a astmului bronsic infectios-alergic. Tratamentul altor afectiuni alergice: conjunctivite, rinite, dermatite si febra fanului. Contraindicatii: Hipersensibilitate la ketotifen sau la oricare dintre excipientii produsului.

Asocierea cu alte deprimante ale sistemului nervos central derivati morfinici analgezice, antitusive, tratament de substitutiebenzodiazepine, anxiolitice altele decat benzodiazepinele, hipnotice, neuroleptice, antidepresive sedative, antidepresive centrale si talidomida creste riscul deprimarii centrale.

La administrarea concomitenta de ketotifen si antidiabetice orale ketotifen pastile raportat rareori trombocitopenie reversibila. Pana la clarificarea acestor observatii, trebuie evitata asocierea Ketotifen 1mg cu aceste produse medicamentoase.

Atentionari speciale In cazul aparitiei unor infectii intercurente, tratamentul ketotifen pastile ketotifen se completeaza cu medicatie antiinfectioasa specifica. Deoarece medicamentul contine lactoza, administrarea nu este recomandata la pacientii cu intoleranta ereditara la galactoza, deficienta de lactaza Lapp sau malabsorbtie de glucoza- galactoza.

 • Ce este Ketotifen, comprimate si pentru ce se utilizeaza Indicatii Dupa administrarea orala, absorbtia Ketotifenului este aproape completa din intestin.
 • Prospect Medicament - KETOTIFEN LPH
 • KETOTIFEN Magistra Rezumatul caracteristicilor produsului - BeHealthy
 • Cum poti slabi sanatos
 • Meniu dieta de slabit
 • Prospect Ketotifen 1mg x 20 compr LBM | Catena
 • KETOTIFEN, Comprimate - prospect actualizat | nordvesttermalpark.ro
 • Reteta de slabit daneza

Ketotifenul este excretat in laptele matern, de aceea nu se recomanda administrarea ketotifen pastile mamele care alapteaza sau, daca tratamentul este necesar, se intrerupe alaptarea. Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Se recomanda prudenta si atentionarea pacientilor, in special a conducatorilor de vehicule, a celor care folosesc utilaje sau desfasoara activitati profesionale care necesita maxima concentrare si reactivitate, cu solicitare neuromotorie, asupra riscului ketotifen pastile sedare si somnolenta ce pot sa apara in timpul tratamentului.

 • С помоста спускались пандусы, направленные в противоположные стороны.
 • Prospect Ketotifen, comprimate, 1 mg
 • Ketotifen LPH 1 mg, compr. - Prospect Medicament - Indicatii, Administrare, Reactii adverse
 • Ce dieta a tinut amalia nastase
 • Cea mai usoara dieta de tinut
 • Prospect Medicament - KETOTIFEN
 • Daca alaptezi slabesti

Doze si mod de administrare Adulti si copii peste 6 ani: Doza recomandata este de 1 comprimat Ketotifen 1 mg de doua ori pe zi, dimineata si seara, preferabil dupa mese. La pacientii predispusi la sedare doza se va creste progresiv in prima saptamana de tratament, ketotifen pastile cu ½ comprimat Ketotifen de doua ori pe zi sau 1 comprimat Ketotifen 1 mg seara, pana la atingere dozei terapeutice eficace.

ketotifen pastile

Reactii adverse La inceputul tratamentului poate sa apara sedare si somnolenta diurna, rareori intense, necesitand oprirea tratamentului; de obicei aceste reactii dispar spontan, in timpul tratamentului. Alte reactii ce pot sa apara: uscarea gurii, usoara ameteala foarte raraefecte digestive greata cu sau fara varsaturi, modificarea apetitului alimentar, gastralgii, constipatie acestea, de regula, dispar in timp.

Rar au mai fost raportate: eruptii cutanate, reactii cutanate severe eritem multiform, sindrom Stevens-Jonsoninsomnie, nervozitate, cefalee, oboseala.

 1. Конечно, не дворец, - проговорил он, пока Николь оглядывалась.
 2. Slabeste cu seminte de floarea soarelui
 3. К его спинке был прикреплен колпак, который опустится на голову жертвы.
 4. Slabire ulei de cocos

Foarte rar au fost raportate cazuri de convusii, in special la copii ketotifen pastile tratament cu ketotifen. Supradozaj Simptome in caz de supradozaj cu doza pana la mg ketotifen : somnolenta pana la coma, confuzie, dezorientare, cefalee, nistagmus, bradicardie sau tahicardie, bradipnee sau tahipnee, convulsii in special la copiihiperexcitabilitate la copii.

Tratamentul include: - masuri de inlaturarea a medicamentului neabsorbit prin: spalaturi gastrice sau inducerea varsaturilor in cazul administrarii recente a medicamentului; - tratament simptomatic si de intretinere a functiilor vitale cardiovasculare, respiratorii.

ketotifen pastile

Pastrare A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25ºC, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor.

Tratamentul rinitelor alergice si reactiilor alergice cutanate.