STRONG NATURE GREEN COFFEE PLUS DRINK / 45 plicuri

Green cafee

Fiecare comprimat contine mg de extract pur, care se caracterizeaza printr-un continut ridicat de cofeina, datorita caruia preparatul are proprietati puternice de stimulare si stimulare.

green cafee aloe vera produse de slabit

Datorita continutului ridicat de acid clorogenic, sustine eficient pierderea in greutate si creste termogeneza intregului corp. Extractul de cafea verde se caracterizeaza printr-un continut mult mai mare de particule cunoscute sub numele de acid clorogenic in comparatie cu boabele de cafea prajite anterior.

White Screen 10 Hours

Acizii clorogenici din extractul de cafea verde sunt usor absorbiti, ei sau metabolitii lor cum ar fi acidul ferulic au multe beneficii pentru organismul uman. Aportul oral de extract de cafea verde poate reduce usor greutatea corporala la persoanele supraponderale si obeze. Continutul ridicat al acestui acid limiteaza absorbtia zaharurilor din tractul digestiv.

green cafee apa de slabit

In plus, incetineste secretia de glucoza in green cafee dupa masa si creste sensibilitatea tesutului la insulina. Este un puternic antioxidant. Are proprietati antibacteriene puternice, antivirale si antifungice.

green cafee slabit 30 kg