Dieta pe intervale 16/8: de ce toată lumea este obsedată de ea - Om Activ

Diete 8/16

Metoda 8 poate stimula învăţarea şi memoria şi poate încetini bolile care afectează creierul.

diete 8/16

Efecte secundare şi riscuri Postul intermitent 8 are unele riscuri şi efecte secundare asociate. Drept urmare, planul nu este potrivit pentru toată lumea.

diete 8/16

Efectele secundare potenţiale şi riscurile includ: foamea, slăbiciunea şi oboseala în etapele de început ale planului supraalimentarea sau consumul de alimente nesănătoase în timpul ferestrei de mâncare de 8 ore din cauza foamei excesive arsuri la stomac sau reflux ca urmare a supraalimentării Postul intermitent poate fi mai puţin benefic pentru femei decât pentru bărbaţi.

Unele cercetări efectuate pe animale sugerează că postul intermitent ar putea afecta negativ fertilitatea femeilor.

Persoanele cu istoric de diete 8/16 dezordonată trebuie să evite postul diete 8/16.

Le JEÛNE INTERMITTENT, c'est quoi ? (bienfaits, 3 méthodes efficaces et des vrais résultats !)

Asociaţia Americană a Tulburărilor Alimentare avertizează că postul este un factor de risc pentru tulburările alimentare. Planul 8 poate să nu fie potrivit pentru cei cu istoric de depresie şi anxietate.

Unele cercetări indică faptul că restricţia calorică pe termen scurt ar putea ameliora depresia, dar că restricţia cronică de calorii poate avea efect opus.

diete 8/16

Postul intermitent 8 nu este potrivit pentru femeile gravide, cele care alăptează sau încearcă să rămână însărcinate. Persoanele care doresc să încerce metoda 8 sau alte tipuri de post intermitent trebuie să discute mai întâi cu medicul lor, mai ales dacă iau medicamente sau au: o afecţiune de sănătate de bază, cum ar fi diabetul sau tensiunea arterială scăzută diete 8/16 istorie a alimentaţiei dezordonate istoric de tulburări de sănătate mintală Orice persoană care are diete 8/16 sau care diete 8/16 efecte adverse asupra dietei trebuie să se adreseze unui medic.

FOTO: Pixabay Dietaadică 16 ore de post plus 8 ore în care se poate consuma orice tip de aliment, a dus la pierderea în greutate şi scăderea tensiunii arteriale la voluntarii care au participat la studiul Universităţii Illinois din Chicago. Ştiri pe aceeaşi temă Ai gastrită? Iată ce este bine să mănânci!

Planul şi diabetul În timp studiile arată că metoda 8 poate fi utilă pentru prevenirea diabetului, dar este posibil să nu fie potrivită pentru cei care au deja afecţiunea.

Dieta de post intermitent 8 nu este potrivită pentru persoanele cu diabet zaharat tip 1.

diete 8/16

Cu toate acestea, unele persoane cu prediabet sau diabet de tip 2 ar putea încerca dieta sub supravegherea unui medic.