Protocolul Wahls

Dieta wahls. Asociatia Invingatorii Sclerozei Multiple: Un tratament in Scleroza Multipla - dieta Terry Wahls

Bolile neurologice și autoimune au o natură care face ca simptomele să se acumuleze lent, încetul cu dieta wahls, de-a lungul mai multor decenii.

Dieta Terry Wahls

Exact acest lucru mi s-a întâmplat mie. Ca medic, îmi doream să găsesc răspunsuri: un diagnostic și un remediu. Terry Wahls este medic, specialist în medicină funcțională, profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universității din Iowa SUA și învingătoare a sclerozei multiple progresive cu ajutorul modificărilor de stil de viață.

Terry Wahls.

Protocolul Wahls

Obișnuită cu o viață activă și sportivă, alerga și urca munții în Nepal, avea centura neagră la tae kwon do și era medaliată la lupte în cadrul Jocurilor Pan-Americane, Terry Wahls a fost nevoită să renunțe la toate acestea după diagnosticul de scleroză multiplă în anul În câțiva ani a ajuns în scaun cu rotile, cu diagnosticul de scleroză multiplă progresivă în stadiul doi.

Scleroza multiplă se poate vindeca fără medicamente, doar prin dietă! Aceasta este concluzia la care a ajuns dr. Ajunsă în scaunul cu rotile, dr. Terry Wahls a început să caute o soluție pentru boala sa, convinsă fiind că dieta wahls să existe o soluție, dincolo de neputința medicinei convenționale. În dieta wahls wahls sale a ajuns pe site-ul Institutului de Medicină Funcțională, unde a descoperit o modalitate mai bună de a-și îngriji sănătatea, prin examinarea legăturii dintre genetică, dietă, echilibru hormonal, expunere la toxine, infecții, factori psihologici și apariția bolii.

Vegetariană de mulți ani, dr. Terry Wahls a renunțat la această dietă, a început să aplice principiile Paleo în dieta sa. Din medicina funcțională a învățat despre suplimente.

Dieta Wahls scade oboseala la pacienții cu scleroză multiplă

Este o reparare a dieta wahls tale deteriorate care nu provine de la medicul tău, ci de la tine, prin intermediul unor schimbări pe care le poți controla așa cum îți dorești. Terry Wahls, constă în dieta wahls biochimiei deteriorate a corpului prin hrănirea celulelor și mitocondriilor cu toate vitaminele, mineralele, antioxidanții și acizii grași esențiali de care au nevoie pentru a-și îndeplini funcțiile.

dieta wahls

Doctor Wahls și-a ajustat dieta, aplicând principiile Paleo, în plus a început să facă exerciții fizice, să reducă toxinele din mediul în care trăia și să își gestioneze stresul. S-a ridicat dieta wahls din scaunul cu rotile și a început să meargă, la început foarte lent, apoi din ce în ce mai rapid, până când a ajuns să parcurgă 30 de kilometri cu bicicleta într-o singură zi.

Protocolul Wahls – o lucrare revoluționară pentru cei care suferă de scleroză multiplă!

Cartea dr. Terry Wahls începe prin a ne introduce în știința vieții, în conceptul de autoimunitate văzut din perspectiva medicinei convenționale și a celei funcționale. Partea a doua a cărții este dedicată alimentației pentru o mai bună sănătate celulară și principiilor protocolului Wahls Dieta Wahls, Wahls Paleo și Wahls Paleo Plus.

dieta wahls

O parte importantă din carte este dedicată lucrurilor de făcut dincolo de alimentație: reducerea toxinelor, exercițiile fizice, suplimente alimentare, managementul stresului. Cartea dispune și de o parte practică, dedicată rețetelor.

dieta wahls

În felul dieta wahls, persoanelor care adoptă acest protocol le va fi mai ușor să își alcătuiască mesele. În completare vin și anexele de la final, unde găsim o listă completă a alimentelor din Protocolul Wahls și tabele dieta 600 calorie compararea datelor nutriționale.

Ridicarea mea din scaunul cu rotile nu a fost cu adevărat un miracol din perspectiva științiifică, chiar dacă așa mi s-a părut mie la vremea respectivă.

Dieta Wahls scade oboseala la pacienții cu scleroză multiplă

Faptul că am reușit să merg din nou cu bicicleta s-a datorat capacității corpului meu de a-și redobândi puterea și sănătatea. Nu toți sunt capabili să adopte dieta wahls Protocolul Wahls și nu toți se pot dieta wahls din scaunul cu rotile.

Cert este însă că unii o pot face. Dacă acesta va fi cazul tău?

dieta wahls

Terry Wahls pe pacienții cu scleroză multiplă. Ce poți obține cu ajutorul Protocolului Wahls? Dacă ești supraponderal, vei constata că greutatea ți se normalizează fără a-ți fi vreodată foame. Dieta și terapiile care au ajutat-o pe dr.

Terry Wahls sunt descrise în detaliu în carte, astfel încât să poată fi înțelese de oricine.

Ce trebuie să știți despre SM și dietă: Wahls, Swank, Paleo și fără gluten

Protocolul Wahls i-a redat viața înapoi dr. Acordă-i șansa să ți-o redea și ție!

Specialiști Dr. Există soluții naturale, eficiente, există un mod de viață sănătos și de alimentație, care ne ajută dieta wahls adevărat. Suplimentele alimentare sunt parte integrantă a programelor de nutriție pe care le recomand.

Natura ne oferă întotdeauna soluții și în primul rând, aici trebuie să căutăm: alimentele-medicament, apa, respirația, mișcarea, plantele.