Dieta Nalep sau dieta care face furori în Italia - Slab sau Gras

Dieta nalep. Dieta Nalep – etape sau faze de slăbire

Tartalom

  Diet Păreri despre dieta Nalep, care face furori în Italia și care a slăbit-o 12 kg pe Anda Adam De când s-a aflat că Anda Dieta nalep a slăbit 12 kg în două luni cu dieta Nalep, mâncând orice, toată lumea caută principiile acestei diete-minune.

  Doar că acestea nu sunt… Cristina Bucur Reading Time: 2 minutes De când dieta nalep aflat că Anda Adam a slăbit 12 kg în două luni cu dieta Nalep, mâncând orice, toată lumea caută principiile acestei diete-minune.

  dieta nalep

  Doar că acestea nu sunt… Reading Time: 2 minutes Share this article De când s-a aflat că Anda Adam a slăbit 12 kg în două luni cu dieta Nalep, mâncând orice, toată lumea caută principiile acestei diete-minune.

  Doar că acestea nu sunt la liber!

  Ca să afli păreri despre dieta Nalep și în ce constă ea, trebuie să îți descarci o aplicație pe telefon și să te înscrii într-un grup, în care vei fi în legătură directă cu nutriționiști și medici.

  Aceștia îți vor oferi sfaturi și recomandări personalizate, contra cost, deși aplicația și înscrierea sunt gratuite.

  dieta nalep

  Dieta Nalep a devenit cunoscută în România după ce cântăreață Anda Adam și-a etalat nouă siluetă, obținută urmând principiile acestei diete. După cum ea însăși a mărturisit, a mâncat orice, dar fără zahăr și sare. Artista a ținut legătura cu un medic dieta nalep, care i-a personalizat dieta, în condițiile în care face foarte mult sport.

  dieta nalep

  Cei care promovează dieta spun că poți slăbi cu ea până la 10 kg pe lună. Cu ajutorul aplicației care îți e pusă la dispoziție, poți selecta alimentele propuse de acești nutriționiști pentru mic dejun, prânz și cină, în funcție de preferințele tale.

  dieta nalep

  Practic, în aplicație găsești mai multe variante de meniu și rețete personalizate. Trebuie să introduci în prealabil câteva date personale, cum ar fi greutatea dieta nalep care o ai, cea la care vrei să ajungi, dacă ai alergii, ce alimente preferate ai etc.

  dieta nalep

  Foto: aplicatie Nalep Dieta Nalep: în ce constă Dietă Nalep constă în trei etape: Faza de slăbire, în care teoretic pierzi între 7 și 10 kg pe lună. Faza de menținere, în care se reintroduc treptat alimente nerecomandate în prima fază.

  dieta nalep