Cum a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme. Ce picături a folosit - IMPACT

Dieta minodorei

Tartalom

  Este adevărat cu ceaiul, eu beau dimineaţa şi seara o cană mare şi efectul este că îţi taie pofta de mâncare. Este foarte bun la gust, nu se bea cu zahăr, cu nimic.

  dieta minodorei lipostop cafea verde pareri

  În rest, dieta minodorei sunt în continuare la dietă, mai am 8 kg de slăbit. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dieta minodorei după ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca să nu mi se mai facă foame.

  Se pot mânca şi oua ochiuri, dar tigaia să nu fie decât tapetata cu ulei de struguri sau masline. Se poate mânca o branzică slabă sau doi crenvuşti de pui, cafea cu lapte de 1,5 fără zahar sau ceai. Fructele se mănâncă în prima parte a zilei ca şi gustare.

  dieta minodorei reteta dieta rina

  Pieptul de pui se poate mânca pe grătar cu legume înăbuşite, dovlecel, morcovi, broccoli, conopidă sau acele legume la pungă cu un pic de unt — dar un pic — şi fierte cu verdeaţă ca să le dea gust. Importantă este cantitatea! Trebuie să cântăriţi de grame de legume şi de carne.

  dieta minodorei ceai antiadipos yong kang pareri

  O să vedeşi că e suficientă grăsimea lăsată de dieta gimnastelor Se mai poate mânca peşte, dar nu gras, la cuptor sau pe grătar, cu legume!

  Ceva uşor, oricum.

  dieta minodorei reteta de slabire rapida

  După ora 7 seara, nimic, decât apă. Nici măcar un măr!

  dieta minodorei dulciuri keto pret

  Trebuie să fii un dieta minodorei şi inventiv. V-am spus, trebuie doar să ai imaginaţie şi să ţii cont de ore.

  dieta minodorei slabeste cu 1 leu pe zi pareri