Dieta lichida, da sau nu? – Tot ce trebuie sa stii

Dieta lichida

Articole Similare: Cum functioneaza dieta lichida?

Teo Show (26.04.2018) - Sore a slabit 30 de kilograme! Ce dieta a tinut ?!? Partea 3

Această dietă are ca principiu principal de funcționare eliminarea alimentelor de consistență solidă din alimentația zilnică pentru o perioadă de maxim trei zile.

Specialiștii nu recomandă să urmați această dietă mai mult de trei zile, deoarece vă poate face rău organismului.

dieta lichida slabit fata

În locul alimentelor solide, veți consuma alimente preparate sub forme de sucuri sau supe creme în care ați adăugat și carne. Această dietă lichidă a apărut din necesitatea de a pierde în greutate rapid, fie din cauza unor intervenții chirurgicale ce trebuie realizate, fie din alte motive personale ce țin de starea de sănătate a individului.

dieta lichida capsule de cafea verde pentru slabit

Este recomandat să efectuați un consult medical înainte de a urma această dietă, pentru a vă asigura că este potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

În funcție de numărul de kilograme pe care doriți să le pierdeți, această dietă poate fi adaptată, fiind permise mai multe dieta lichida mai puține alimente, după caz.

dieta lichida slabit 25 kg

Bugetul caloric poate fi și el adaptat. Ce se consuma la dieta lichida?

dieta lichida am slabit cu shake herbalife

În cadrul acestei diete, se pot consuma sucuri proaspete din fructe, strecurate, fără pulpă. Puteți pregăti, de asemenea, și smoothie-uri cremoase din lapte și fructe proaspete sau supe creme din legume cu smântână și unt. Chefirul este, de asemenea, permis, împreună cu alte produse lactate lichide.

Cum funcționează acestea variază de la produs la produs. Unele diete lichide sunt fluide- numai fructe sau legume, sucuri sau shake-uri — care inlocuiesc toate mesele, luate de trei sau patru ori pe zi.

Dacă aveți intoleranță la lactoză, puteți opta pentru suplimente pentru arderea grasimilor alternative, cum ar fi laptele delactozat sau laptele de origine vegetală cum ar fi cel dieta lichida migdale sau de soia.

Este permis consumul de budincă de fructe sau piureuri de legume, iar în anumite cazuri pot fi consumate și cerealele cu conținut scăzut de gluten, în special dacă sunt consumate împreună cu lapte sau sucuri.

Recomandarile noastre pentru cei care tin dieta lichida Luni.

dieta lichida slabeste 1 kg pe saptamana