Articole similare

Dieta gerson, Terapia Gerson

Terapia Gerson Informatii despre terapia si dieta doctorului dieta gerson Max Gerson Terapia Gerson este un tratament sigur, natural, dezvoltat de Dr. Max Gerson încare folosește alimente ecologice, stoarcerea, clisme de cafea, dezintoxicare şi suplimente naturale pentru a activa capacitatea organismului de a se vindeca.

dieta gerson cina keto

Primul pas este detoxifierea prin clisme de cafea. Al doilea pas este dieta Gerson, care furnizeaza substanțele nutritive esențiale, inclusiv enzimele de la 13 pahare pe zi de legume proaspete si suc de dieta gerson. Al treilea pas este suplimentul deficit de nutrienţi, în special potasiu, iod, şi hormoni tiroidieni. Suplimentare sunt utilizate, care includ niacina, pancreatin, ulei de semințe de in, ulei de ricin, coenzima Q10, Wobe-Mugos produse enzima, laetrile, ficat brut sau vitamina B12 injecţie, şi gastro-intestinale produse de enzime.

Terapia are ca scop de a restabili la normal celulele bolnave din organism. Toate tipurile de legume proaspete şi organice şi fructe sunt încurajate.

Terapia Gerson

Tutun, alcool, conserve, congelate, şi alte alimente procesate sunt descurajate. Sare şi zahăr trebuie să fie reduse la minimum sau evitate complet - ar trebui să provină din alimente naturale, nu din surse dieta gerson.

Dieta gerson a ficatului şi a producţiei de hormoni tiroidieni pentru a reglementa sistemul imunitar sunt cruciale pentru recuperare de cancer. Detoxifierea ficatului cu cafea, clisma este o procedura foarte important în terapia Gerson. Se scade cantitatea de toxine din sânge, curăță dieta gerson otrava din celulele normale lichid nutritiv.

Clisme de cafea determina dilatarea canalelor biliare, facilitând dieta gerson celulelor canceroase moarte de către ficat şi dializă de produse toxice din sânge prin peretele colonului. Programul de Terapie Gerson necesită dăruire şi disciplină şi sucuri pe oră - ea pur şi simplu nu va funcţiona dacă nu se aderă la ea complet, sau dacă vă abateți și mâncați cateva alimente greşite pe ici şi colo.

Este ideal pentru supraviețuitor de cancer care este foarte disciplinat, cu suficientă energie pentru a adera la regim strict.

Dieta durante el tratamiento del cáncer: Pautas generales

Pasul 1 - Clismele cu cafea Clismele cu cafea au un scop foarte specific în tratamentul şi reversia cancerului. Ele reduc cantitatea de toxine din sânge, de curăţare otrăvuri din fluidele care hranesc celulele. Se adaugă 3 linguri de boabe de cafea măcinată la un litru dieta gerson litru de apă de fierbere apă distilată fie sau imbuteliata. Să se fierbe amestecul timp de 3 dieta gerson şi se lasă să se fierbe timp de alte 15 minute. Se filtrează amestecul şi dieta gerson adaugă apă mai mult la partea de lichid pentru a umple până la un volum total de 1 litru 1 litru.

Se răceşte lichid la temperatura camerei. Atarna sac clisma sau găleată de aproximativ 18 cm deasupra corpului. Pregătiţi-vă pentru a le insufla soluţia de cafea in rect. Puneti o patura moale pe podea la baie, acoperă-l cu folie de plastic si un prosop, puneti jos o pernă şi se întindă pe podea, căptuşit pe partea dreapta, cu picioarele trase într-o poziţie relaxată.

Fa-ti timp pentru a permite forţa gravitaţiei lichid în rect şi intestine. Ţineţi lichid in interiorul corpului de aproximativ 15 minute, şi apoi eliberaţi lichid. Pasul 2 - Dieta lui Gerson În general, toate fructele şi legumele în Gerson dieta ar trebui să fie organice şi proaspete. Cu toate acestea, în cazul în care nu este posibil să se obţină produse ecologice, fructe şi legume supermarket ar trebui să fie spălate pentru a curăţa de pesticide şi ierbicide.

Toate fructele si legumele sunt acceptabile, cu dieta gerson fructe de padure, nuci, ananas, avocado, castravete şi. Bace şi ananas poate provoca reacţii alergice la acizi aromatici prezent. Nuci sunt prea bogate in proteine. Fructele slabit pt femei avocado sunt prea bogate in grasimi. Castraveţi, în combinaţie cu suc de necesare sunt dificil de digerat.

Salate de fructe si legume crude ar trebui să fie consumate cât mai mult posibil. Ingredientele dieta gerson mai frecvente se numără salata de mere, morcovi, macris, ceapa verde, ţelină, salată, conopidă, dieta gerson, andive, arpagic, cicoare, rosii, ardei verde, ridichi, sfeclă, varză.

Otetul de mere, suc de lamaie, ulei de in şi pot fi utilizate în salata. Cartofii sunt recomandate pentru masa de prânz şi cină. Orez brun sau sălbatic pot fi utilizate pentru a înlocui cartofii din când în când.

Cartofi dulci igname pot fi servite o dată pe săptămână. Fulgii de ovaz este recomandat pentru micul dejun. Mere, papaya, sau alte fructe proaspete pot fi adăugate. Miere, sirop de artar pur, sau ne-sulfurat melasa poate fi dieta gerson ca îndulcitor, cu excepţia pentru pacientii cu diabet zaharat şi hipoglicemice.

Fructe uscate pot fi, de asemenea, adăugate, dar acestea ar trebui să fie ne-sulfurat şi neîndulcit.

dieta gerson medicament pentru ficat si slabit

Se recomandă ca acestea ar trebui să fie fierte. Supa de Cancer Special Hippocrates este recomandat ca starter pentru fiecare masa. Un minim de opt uncii pot fi consumate la fiecare masa.

Amestecul poate fi prelucrate într-o supă cremă groasă în moara alimente, permis doar fibre si coji dieta gerson a rămâne.

  1. Google Търсене на книги
  2. The Gerson Therapy Scurt istoric Terapia Gerson este o formă de tratament natural, bazat pe o dietă organică ce include plante, sucuri și clisme, și care activează și stimulează capacitatea organismului de a se vindeca.
  3. Autor: Costin Oana Terapia Gerson este o formă de medicină alternativă, o terapie metabolică ale cărei baze au fost puse relativ recent de către Max Gerson, medic de origine germană.
  4. Terapia Gerson | Clubul Sanatatii Stada

Este recomandat pentru a pregăti supa şi bagati la frigider doar pentru 2 zile de consum. Plante aromatice şi mirodenii nu sunt recomandate în timpul procesului de vindecare, în primele câteva săptămâni de dieta gerson, deoarece ele tind să interfereze cu răspunsul de vindecare.

Gerson a limitat utilizarea unor astfel dieta gerson compuşi aromatici la cantităţi mici de cele uşoare, cum ar fi enibahar, anason, frunze de dafin, coriandru, mărar, fenicul, nucşoară, maghiran, rozmarin, salvie, şofran, tarhon, cimbru, măcriş şi cimbru. In bucataria legume, centura pentru slabit si masaj cu vibratii vibro shape relax trebuie să fie adăugată cât mai puţin posibil, deoarece există deja suficient de apă naturală în cele 13 pahare de sucuri.

Pâinea de secară fără sare şi grăsimi libere pot fi consumate numai după consumarea masă completă necesară. Un exemplu de un mic dejun poate include opt uncii de suc de portocale, un castron de fulgi de ovaz cu fructe fierte alegere, şi pâine de secară prăjită.

Un exemplu de pranz sau cina pot include salata de fructe amestecate si legume crude, un bol de supa de Cancer Dieta gerson speciale, 8 uncii de suc de mere-morcov, un cartof copt, legume proaspăt fierte, fructe crude sau fierte.

Terapia Gerson – Dietă pentru tratarea cancerului și a altor boli grave

Cartea poate fi achiziţionat on-line de la Amazon. Treisprezece pahare pe zi de fructe proaspete şi sucuri de legume dieta gerson cea mai importanta componenta din Gerson terapie, deoarece acestea aprovizionare nevoie de enzime, vitamine şi minerale pentru a restabili organismul bolnav la stare de sănătate.

Opt uncii de suc de fructe sau de legume trebuie să fie proaspăt preparate şi consumate în fiecare oră în timpul zilei pentru 13 ore. Aproximativ pahare de mere-morcov sucuri, şi 2 la 4 pahare de suc de frunze verzi ar trebui să fie menţinute de zi cu zi, iar restul de 13 pahare pot fi alte fructe sau sucuri de legume. Toate alimentele fabricate sau prelucrate, cum ar fi cele care sunt imbuteliate, conservate, congelate, conservate, dieta gerson, sărate, afumate, sau sulfurat cu excepţia celor menţionate în mod expres dieta gerson fiind permise sunt interzise.

Produsele lactate de toate tipurile, cum ar fi lapte şi produse lactate inclusiv laptele de capră sunt interzise. Acestea includ brânză, smântână, inghetata, lapte de gheaţă, unt, lapte bătut şi, cu excepţia celor autorizate în temeiul proteine.

dieta gerson keto diet pareri tpu

Cu toate acestea, zară proaspete, churned fără nici un aditiv poate fi luată după a şasea dieta gerson douăsprezecea săptămâni de vindecare, precum şi nesărat, fără grăsime Quark.

Alcoolul este interzis, deoarece limiteaza capacitatea sangelui de a transporta oxigen si tulpina de locuri pe la detoxifierea ficatului şi scoateţi-l din organism. Ananas si fructe de padure dieta gerson provoca o reacţie alergică la acizi aromatici prezent.

Castraveţi, în combinaţie cu sucuri trebuie să fie luate zilnic sunt greu de digerat. Condimente, cum ar fi negru, piper sau boia de ardei sunt iritante.

Dieta Gerson – principii, indicații și efecte

Busuioc, oregano, şi alţii trebuie să fie evitate, din cauza lor conţinut ridicat de acid aromatic. Ardei iute, ardei jalapeno, şi aşa mai departe sunt, de asemenea, iritante şi poate opri de vindecare.

Pentru o varietate de motive diferite, inclusiv conţinutul lor ridicat de grăsimi, conţinutul de sodiu ridicat.