Suplimente Dietetice - L-carnitina ajută la slăbit

Carnitina slabit. Cum se ia L-carnitina pentru slabire?

Adesea, chiar carnitina slabit urmezi o dietă sănătoasă și petreci ore întregi carnitina slabit sală, nu poți obține rezultatele pe care le dorești Poate tot de ce ai nevoie este un impuls suplimentar - L-carnitina.

carnitina slabit

Ce este L-carnitina? În primul rând, trebuie să știi că L-carnitina nu este un stimulant, ci o substanță naturală sintetizată de organism.

carnitina slabit

Se produce în ficat și rinichi înainte de a fi depozitată în mușchii scheletici, inimă, și creier. Deși este sintetizată de corpul nostru, dieta neechilibrată, efortul crescut și înaintarea în vârstă pot încetini producția l-carnitinei.

Carnitina: rolul său esențial în eliminarea grăsimilor Sarcina principală a L-carnitinei este transportarea carnitina slabit consumate mai precis, acizii grași cu lanț lung la partea celulară responsabilă de arderea grăsimilor, mitocondriile, numite și "fabrica de energie" a celulei.

carnitina slabit

Rezultatul: organismul arde grăsimile în loc să le stocheze. L-carnitina este de asemenea necesară pentru a menține co-enzima A o sursă de energie utilizată în timpul activității fiziceceea ce înseamnă că l-carnitina crește performanța sportivă și astfel arde mai multe calorii.

Ce este Carnitina?

Așadar, mai multă L-carnitină înseamnă mai puțină grăsime stocată. Acetil-L-Carnitină efecte antidepresivePropionil-L-Carnitină potrivită pentru persoanele cu probleme la nivelul circulației sangvineD-Carnitina - este izomerul D ineficient al carnitinei care previne și utilizarea naturală a l-carnitinei, L-Carnitina L-Tartrat numită și L-carntină pură - Cel mai utilizat supliment în antrenamente datorită ratei sale de absorbție rapidă.

Este carnitina sigură? 👌 - GymBeam - Fitness Academy

Este cunoscut pentru beneficiile sale de slăbire, dar și pentru accelerarea recuperării musculare și reducerea durerii post-antrenament. Alege doar cele mai bune suplimente alimentare!

carnitina slabit

Deoarece tocmai ai aflat că L-Carnitina există sub diferite forme, carnitina slabit atent la alegerea suplimentelor alimentare. Forma l-tartrat este cea mai potrivită pentru îmbunătățirea metabolismului grăsimilor și stimularea arderii caloriilor.

Supliment natural compatibil și cu o dietă vegană.

carnitina slabit

Fără gluten, OMG, lactoză, conservanți sau coloranți adăugați. Beneficiile sale: Facilitează metabolismul acizilor grași și producerea energiei Combinația perfectă de ingrediente pentru rezultate optime Cea mai pură formă de L-carnitină de calitate elvețiană Potrivit și pentru vegani Te-ar putea interesa Cură pentru curățarea sistemului limfatic- slăbirea devine posibilă Copiat Efectele utilizării produsului pot varia în funcție de persoană și pot diferi de cele descrise pe site.

Acesta joacă un rol important în producerea de energie, transportând acizii grași către mitocondriile celulare. Mitocondriile, la rândul lor, sunt ca niște centrale electrice celulare, arzând grăsimile şi producând energie la cel mai scăzut nivel posibil — celula.

Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării unor boli sau afecțiuni grave.