Cafeaua Keto: beneficii pentru sănătate și rețetă - Confetissimo - blogul pentru femei

Cafea keto

Tartalom

  cafea keto

  Băutura este extrem de populară cafea keto rândul adepților unei diete keto fără carbohidrați - datorită combinației de cofeină și un tip special de acid gras, cafeaua cu ulei oferă un impuls de energie, blochează foamea și activează metabolismul fără a crește zahărul din sânge.

  A fost inițial propus de Dave Espy, un antreprenor american și renumit biohacker, iar apoi a câștigat popularitate în rândul fanilor dietei keto.

  cafea keto

  Rețeta cafea keto de cafea Keto este o băutură puternică de cafea cu ghee ghee. Se crede că o combinație de cafeină și acizi grași cu lanț scurt saturat tonifică atât activitatea creierului, cât și funcția metabolică, fără a afecta nivelul de zahăr din sânge.

  1. Slabeste 20 kg intr o saptamana
  2. Cafea Keto cu unt - ce este și la ce folosește? Reteta simpla pas cu pas
  3. Спросила .
  4. Cura de slabire cu mere verzi

  Reamintim că untul inclusiv ghee și uleiul de nucă de cocos constau dintr-un tip special de grăsimi saturate, care are o structură destul de simplă - de fapt, organismul începe să le absoarbă chiar și cafea keto tractul digestiv. Pe grăsimile MCT se construiesc beneficiile uleiului de nucă de cocos. În plus, energia din grăsimile MCT cafea keto utilizată de organism pentru nevoile metabolice curente și practic nu este stocată în rezervele de grăsimi.

  cafea keto

  Cofeina, fiind un stimulent al sistemului nervos central, oferă un impuls de vigoare - reducând în același timp pofta de mâncare. Datorită acestei combinații de ingrediente, cafeaua ceto este recomandată ca mic dejun în timp ce urmează o dietă fără carbohidrați.

  cafea keto

  El a fost lovit de gustul unic al băuturii, de textura cremoasă și de o creștere a forței după băut. Revenind în America, Dave a început să experimenteze cu soiuri de cafea și unt - iar în a publicat o rețetă clasică pe blogul său.

  cafea keto