Produse similare

Bromelaina slabire

Bromelaina 500 mg-120 capsule

Este bine să știți ce fruct o conține și ce beneficii oferă pentru corp. Bromelaina se extrage din fructul de ananas, găsindu-se în cea mai mare cantitate în tulpina ananasului, care de regulă nu se mănâncă. Ananasul e un fruct tropical care este consumat de sute de ani în ţările tropicale bromelaina slabire care a fost introdus şi în alimentaţia europenilor. Este un fruct bogat în antioxidanţi, fibre şi enzime, care uşurează digestia, reduce inflamația şi reglează tranzitul intestinal.

bromelaina slabire

Bromelaina este o enzimă proteolitică extrasă din ananas, cu beneficii demonstrate clinic pentru bromelaina slabire inflamaţiei şi uşurarea digestiei. Ea funcţionează ca antiinflamator prin scăderea nivelului de tromboxan A2 şi prostaglandină E2 din sânge. Ca enzimă digestivă, ajută la fragmentarea facilă a lanţurilor proteice la nivelul intestinului subţire, până la nivelul de peptide sau chiar aminoacizi.

bromelaina slabire

Astfel, îmbunătăţește procesul de absorbţie al aminoacizilor, cu impact sistemic direct în toate procesele metabolice ce folosesc drept substrat proteinele. Este favorizată formarea musculaturii, refacerea articulaţiilor și a pielii, bromelaina slabire neurotransmiţătorilor şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine. În ceea ce priveşte proprietăţile drenante ale bromelainei, ne referim cu precădere la două mecanisme de acţiune: reducerea inflamaţiei şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine.

Folosirea suplimentelor cu bromelaină a demonstrat o îmbunătăţire a aspectului pielii prin reducerea aspectului de coajă de protocală şi slabit nicoleta luciu denivelărilor şi o reducere a senzaţiei de mâini şi picioare umflate.

Bromelaina reduce inflamatia în general în tot organismul, fiind folosită ca adjuvant în mai toate situaţiile bromelaina slabire înseamnă un proces inflamator şi dureros: refacerea după operaţii, sinuzita, artrită, înţepături şi muşcături de insecte, vene varicoase, hemoroizi şi circulaţie sangvină deficitară.

La nivel digestiv, bromelaina acţionează prin reducerea senzaţiei de balonare, echilibrarea acidităţii gastrice, alcalinizarea intestinului subţire şi îmbunătăţirea absorbţiei aminoacizilor.

bromelaina slabire

Vezi și alte rețete de gustări sănătoase care te vor inspira, se pregătesc ușor și sunt plăcute. În prezent, în Europa, se recomandă consumul suplimentelor cu bromelaină pentru reducerea inflamaţiei şi uşurarea respiraţiei, dar şi pentru îmbunătăţirea digestiei şi absorbţiei proteice. Link-uri utile Politica de confidentialitate Postari recente.