Biscuiți keto cu migdale - Nutriblog

Biscuiti keto, Biscuiti Keto – mic dejun

Tartalom

  Descriere Biscuiți Keto Ciocolată, semințe de susan cu ridicata de la producător pentru export. Structura: Făină de biscuiti keto, psyllium pătlaginătărâțe de ovăz, unt de arahide, ou, eritritol, ulei GHI, sare vulcanică.

  biscuiti keto

  Kcal - Termen de valabilitate: 3 luni Prețul cu ridicata: Pachet 3 buc - 70 Pachetul 9sht - Preț cu amănuntul recomandat: Pachet 3 buc - 90 Pachet 9 buc - Superalimentul cu conținut scăzut de carbohidrați pe bază de făină de migdale, psyllium, tărâțe este încorporat în dietă: biscuiti keto ceto, LCHF, dietă paleo, fără gluten, Dietele GAPS Perfect pentru refacerea microbiotei intestinale. Datorită indicelui glicemic scăzut, acesta poate fi utilizat în dieta persoanelor care au grijă de sănătatea lor, precum și pentru persoanele supraponderale, diabetul zaharat.

  Absența făinii și a biscuiti keto în compoziție ajută la reducerea excesului de greutate, rezistența la insulină, colesterol și glucoză.

  biscuiti keto

  Aici puteți cumpăra cookie - uri keto Ciocolată, susan în vrac de la producător pentru export. Prețurile cu ridicata sunt valabile pentru comenzi biscuiti keto de ruble. Toate produsele au certificate internaționale de calitate, sunt pregătite în producția de alimente, în conformitate cu standardele sanitare.

  biscuiti keto