Apuretin, 30 capsule, Zdrovit : Farmacia Tei online

Apuretin pret

Proprietati: Supliment alimentar Benefic in eliminarea surplusului de apa din organism ajuta la mentinerea greutatii corporale normale contribuie la eliminarea din organism a apei si a produsilor toxici de metabolism Exista multiple motive care genereaza apuretin pret apei in organism, iar mare parte din ele sunt legate de dietele dezechilibrate, dereglarile hormonale, utilizarea contraceptivelor si lipsa efortului fizic.

apuretin pret

Apuretin este un preparat a carui compozitie ajuta la eliminarea naturala a excesului de apa din organism si la pastrarea unei greutati corporale normale prin asigurarea conditiilor optime apuretin pret eliminare din organism a produsilor toxici de metabolism.

Ingrediente: 1 capsula mg contine: -pulbere de afine americane 80 mg -extract de Urzica 50 mg -pulbere de otet de mere 50 mg -zinc 12 mg Mod de administrare: Adulti: 1 capsula pe zi, inghitita cu suficient lichid.

apuretin pret

Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

APURETIN SLIM, 60 CAPSULE, ZDROVIT

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Apuretin pret se pastra la temperatura camerei, in ambalajul bine inchis.

apuretin pret

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Informatii suplimentare.

apuretin pret