Capturi de ecran

Aplicatie slabit, Aplicatii de slabit gratis pentru telefon Android

Tartalom

  aplicatie slabit

  Apple Watch Descriere Începeți cu un program personalizat pentru cea mai potrivită experiență de antrenament. Exercițiile video cu comentariile vocale, cronometrul și cronometrul vă vor ghida și veți explica tehnica, astfel încât să puteți fi sigur că faceți totul în mod corect. Căutați un plan de antrenament dovedit? Alăturați-vă unuia dintre aplicatie slabit 4 programe Masterclass concepute și utilizate de antrenorii certificați Aplicatie slabit - Fat Destroyer - Post-Pregnancy - Bikini-Ready Aveți propria rutină de antrenament?

  aplicatie slabit

  Asta e tare! Vrei să antrenezi un anumit mușchi?

  aplicatie slabit

  Verificați antrenamentele de izolare și vizați-le din toate unghiurile. Vrei ceva nou și neașteptat?

  aplicatie slabit

  Descoperiți antrenamentul zilei și uitați de aceleași exerciții monotone în zi, zi. Întotdeauna prea ocupat? Apoi, 7 minute de antrenament este alegerea ta de top.

  aplicatie slabit

  HealthKit este folosită pentru sincronizarea cu Apple Health and Activity, astfel încât poți să exporți aplicatie slabit despre exerciții din aplicația noastră către HealthKit şi să imporți datele despre fitness, greutate şi dimensiunile corporale din HealthKit în aplicația noastră. Aplicația include următoarele opțiuni de abonare: - 3 luni fără perioadă de încercare - 12 luni cu o perioadă de încercare gratuită de 7 zile Plata se va percepe contului aplicatie slabit la confirmarea achiziției.

  aplicatie slabit