Andra slabit

Articolul Urmator Andra a andra slabit 15 kilograme în 4 luni, iar admiratoarele sale au fost curioase să afle care este dieta pe care a ținut-o vedeta. Este mereu pe scenă andra slabit la televizor, iar artista are destul de mare grijă de silueta ei.

choco lite catena pret

Multe femei o apreciază pe Andra pentru vocea ei, dar și pentru felul în care arată după cele două nașteri. Artista urmează o dietă, iar noi am aflat ce mănâncă artista într-o zi. Dieta pe care Andra Măruță o urmează este una destul de simplă și ușor de ținut, fără a te înfometa.

slabire 2 saptamani

Iată cea mai simplă rețetă de pulpe de pui cu cartofi la cuptor! La micul dejun, Andra mănâncă brânză, roșii, cereale și un ou. Pentru masa de prânz artista alege ciorba de pui slabă, supă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate.

Andra a infirmat zvonurile despre a treia sarcină

Pentru cină, Andra consumă alimente ușoare, iar după ora Iată câteva rețete de pulpe de pui la cuptor Andra a infirmat zvonurile despre a treia sarcină n ultima perioadă s-a vorbit mult andra slabit baza acestui subiect, dacă Andra și Cătălin Măruță vor deveni părinți pentru a treia oară. Ei andra slabit, adevărul a ieșit la iveală și a fost spus chiar de persoana în cauză, Andra.

pastile de slabit spirulina

Se pare că artista nu este însărcinată și a pus capăt tuturor zvonurilor. Dar nu lucrez la aşa ceva.

retete de slabire sanatoase

Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta.

diete de slabit drastice

N-am burtică.