Cum a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme. Ce picături a folosit - IMPACT

A slabit. Corina Dănilă: la ce alimente a renunţat

Caută Caută A slăbit de kilograme după ce a renunțat la un singur aliment.

scoala de slabit facebook

Transformarea ei e a slabit FOTO Marți, 23 februarieUltimul update Vineri, 26 februarieDietă şi slăbire Foto Sănătate Erika are 26 de ani și a reușit să slăbească de kilograme renunțând la un a slabit aliment.

Tânăra ajunsese la de kilograme când și-a dat seama că stilul ei de viață nu este deloc unul sănătos. Visa să aibă o viață normală, să meargă la shopping și în vacanțe alături de prietenii ei, însă kilogramele în plus o țineau captivă într-o rutină nesănătoasă.

  • Pe parcurs, păcatul a slăbit rapid organismul omului, diminuându-i longevitatea.

Drept urmare, Erika s-a hotărât să slăbească. Pentru că știa ce trebuie să facă în acest sens, prima schimbare a fost să renunțe la un aliment pe care îl consuma în exces — sucul.

slabeste cu oana pdf

Ajunsese să bea cel puțin două sticle mari, de 2 litri, de a slabit acidulat în fiecare zi. Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI Fata spune că nu i-a fost ușor să renunțe la acest viciu, dar în cele din urmă a reușit, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

legume care te ajuta sa slabesti

Odată cu sucurile, ea s-a lăsat ușor, ușor și de fast-food și a început să mănânce mai sănătos. A inclus în dieta ei fructe și legume proaspete, și kilogramele au început să dispară.

A slabit 40 kg.

Acum ea cântărește 67 de kilograme, are o viață activă și e de nerecunoscut. Vezi mai multe imagini cu transformarea ei în galeria foto de mai sus! Foto — Profimedia.

exercitii slabit acasa femei